Automatic Litter Boxes for big cats

Automatische kattenbakken voor grote katten

BLOG | GESCHREVEN OP 18-06-2024 DOOR ANNABELLE

Automatic Litter Boxes for big cats

De beste automatische kattenbak grote kat

Aangezien grote katten meer ruimte innemen en meer afval achterlaten zijn niet alle automatische kattenbakken geschikt. We deden daarom onderzoek naar automatische kattenbakken voor grote katten. Daar kwamen er twee als beste uit de test.

Litter Robot automatische kattenbak

De Litter Robot is een van de meest geavanceerde automatische kattenbakken, speciaal ontworpen voor grote katten. Het biedt een ruim interieur en maakt gebruik van geavanceerde sensoren die zorgen voor een efficiënte en hygiënische schoonmaakcyclus zodra de kat de bak heeft verlaten.

Afmetingen Litter Robot 4: 74,93 cm x 55,88 cm x 68,58 cm


Catlink automatische kattenbak

Ontdek de automatische kattenbak van Catlink, de ultieme slimme kattenbak voor een frisse en hygiënische omgeving. Met automatische reiniging, een 13 liter afvalbak en real-time meldingen via de Catlink app, hoef je nooit meer handmatig schoon te maken. De app monitort de gezondheid van je kat en biedt inzichten in hun gedrag. UV-sterilisatie en actieve koolstof zorgen voor extra hygiëne en geurcontrole. Geschikt voor verschillende soorten kattenbakvulling en meerdere katten. De automatische kattenbak van Catlink heeft een veilig en betrouwbaar ontwerp inclusief automatisch nachtlampje.

Afmetingen Scooper Pro X Luxury: 58 x 60 x 71 cm

18-06-2024 | Eigenaar van een Noorse Boskat

Geschreven door Annabelle

Blogs Automatic Litter Boxes

[general-footer]